Boka weekend i östra Sverige. Härliga hotellpaket och weekendpaket.

Golfpaket östra Sverige. Välj en golfweekend bland vårt rika utbud av hotell med golfpaket. Boka din kommande golfresa med dina vänner redan i dag.

Trosa Stadshotell & Spa
Trosa - östra Sverige
Njut av golf på Åda G & CC eller Trosa GK, efter rundan dricker du något svalt på vår solgård innan ett uppfriskande besök i spa och relaxavdelningen. Till kvällen en härlig fyrarättersmiddag i goda vänners lag. Välkommen!

Sand Golf Club
Bankeryd - östra Sverige
Bo bekvämt på golfbanan i någon utav våra 63 bäddar. Du kan välja på att bo i vårt Golfhotell eller Herrgård. I Golfhotellet har vi moderna dubbelrum med balkong och utsikt över 12:ans fantastiska golfhål.

Fredensborgs Herrgård
Vimmerby - östra Sverige
Vår vackra huvudbyggnad från 1875 är idylliskt belägen nära natur och badsjö. Vi är dessutom omgiven av Tobo GK 18-hålsbana och från frukostbordet är det ca 100 m till första tee.

Ombergs Golf Resort
Ödeshög - östra Sverige
Golfpaket med känsla. I den vackra naturen vid Vättern kan du njuta av golf du aldrig glömmer. En spännande och vacker bana, en härlig restaurang och bar, samt bekvämt boende i våra fina golfhotell. Vi gör allt för din bästa golfupplevelse!

Nyköpings Golfklubb
Nyköping - östra Sverige
Läckert golfnära boende. Närhet till restaurang, golfbana och range. Nybyggda hus precis intill klubbhuset och första tee på Östra och Västra banan. Här bor ni bekvämt med fina sängar, trådlös internet, modern inredning, och altan med utsikt över golfbanan.

Best Western Plus John Bauer Hotel
Jönköping - östra Sverige
Inom en radie av 5 mil från Jönköping hittar Ni Sveriges kanske vackraste golfbanor. Boka golfpaket med en övernattning på Best western Plus John Bauer Hotel för en lyckad golfupplevelse.

Hotel Statt i Katrineholm
Katrineholm - östra Sverige
Spela golf i Sveriges Lustgård! Vi erbjuder ett prisvärt golfpaket som inkluderar logi hos oss på Hotel Statt och frukostbuffé samt en greenfee på någon av våra vackra samarbetsbanor i härliga Sörmland.

Åda Golf & Country Club
Trosa - östra Sverige
BO, ÄT, NJUT OCH SPELA GOLF. I Åda samlas golfentusiaster från när och fjärran. Här finns även restaurang, hotell och konferensanläggning – endast 50 meter från första tee. Våra populära golfpaket inkluderar logi på hotellet, middagar samt greenfee

Hooks Herrgård
Hok - östra Sverige
Några mil söder om Jönköping ligger Hooks Herrgård och speglar sig i Hokasjöns vatten. Härlig 1700-tals miljö blandas med moderna konferenslokaler och skapar Smålands trevligaste konferensmiljö. Intill herrgården finns ett underbart spa. H&a...

Quality Hotel Royal Corner
Växjö - östra Sverige
Hela stadens utbud av butiker, attraktioner och sevärdheter finns inom gångavstånd. Utmana någon på Växjös bästa banor och njut sedan av den goda maten i hotellets restaurang. Avsluta kvällen i vår relaxavdelning med pool, bastu och jacuzzi.

Villa Baro
Åtvidaberg - östra Sverige
Villa Baro är hotellet vid Bysjöns strand, inbäddat i Åtvidabergs vackra eklandskap. Här ryms rekreation, golf, konferens, fest och kulinariska fullträffar. Här möts historia och nutid i ett och samma besöksmål.

Hotell Miskarp
Mjölby - östra Sverige
Vare sig du är nybörjare eller har många års erfarenhet erbjuder Miskarp de bästa förutsättningarna. Hotell Miskarp ligger mitt på Mjölby GKs golfbana med endast 25 m från första tee.

Best Western Plus Kalmarsund Hotell
Kalmar - östra Sverige
Trivsamt hotell mitt i Kalmar. Medeltiden i centrum, Glasriket runt knuten och ett stenkast från Öland. Spela golf i Kalmarregionen! Boka vårt golfpaket. 5 olika banor, med ett minimum av resande men med en ny utmaning varje dag!

Hotel Skansen
Färjestaden - östra Sverige
Välkommen till Ölands största SPA Hotel Skansen är centralt beläget i Skansenparken i Färjestadens centrum, med 300 meter till närmaste badplats. Passa på att boka en avslappnande behandling efter golfturen!

Landeryds Golfklubb Vesterby
Brokind - östra Sverige
Avståndet till 1:a tee är ca 150 meter! Läget är underbart, i en av Östergötlands vackraste delar, med närhet till sjöarna Stora och Lilla Rängen och ett unikt eklandskap inpå knutarna.

Söderköpings Brunn
Söderköping - östra Sverige
Söderköpings Brunn har anor från 1774, men åren har gått och Varefter åren led så moderniserades givetvis behandlingarna. Idag är Brunnen ett modernt konferens och turisthotell med varje komfort som man kan önska. GOLFWEEKEND Hylingebanan, Sö...

Familjen Ericssons City Hotel
Jönköping - östra Sverige
Vi samarbetar med Skinnarebo G&CC, Ryfors GK, A6 GK och Jönköpings Golfklubb. Lobbybar/Bistro och källargarage finns på hotellet. Hotellet ligger mitt i restaurangcentrat i Jönköping

Wiredaholm Golf & Konferens
Aneby - östra Sverige
Golfpaket - Allt man behöver för en lyckad golfsemester hittar man på Wiredaholm. Vårt hotell med restaurang ligger vackert beläget vid Viredaholmssjön mitt i mellan artons green och ettans tee. Mycket närmare kan man inte bo!

Björkhaga Hotell & Konferens
Mullsjö - östra Sverige
På Björkhaga Hotell & Konferens råder en familjär atmosfär och vi gör alltid vårt yttersta för att du ska trivas hos oss. Här har du nära till golfbanor, naturen, vandrings- och cykelleder

Hotel Vidöstern
Värnamo - östra Sverige
Vi ligger centralt beläget mellan fyra riktigt bra golfbanor, vilket innebär att vi är det självklara valet om du vill få ut maximalt med spel på din golfresa.

Badhotellet
Tranås - östra Sverige
Badhotellet är beläget i en trakt som är ett Mecka för den golfintresserade. Inom en 5-milsradie finns flera välskötta banor - Eksjö, Gränna, Mjölby, Wiredaholm och Tranås. Efter en dag på golfbanan kan du slappna av i vår spa-avdelning.

LinksGolf Öland
Öland - östra Sverige
På LinksGolf Öland bor du på banan och behöver inte tänka på transporter. LinksGolf Öland är unik och bland de häftigaste golfbanorna i Sverige. Den är den vildaste. Pierre Fulke har lagt ut 18 hål som är en harmonisk blandning av stra...

Hestraviken Hotell och Restaurang
Hestra - östra Sverige
Weekendpaket med golf på Isabergs GK Isaberg Golfklubb i Småland erbjuder två av Sveriges kanske bästa 18-håls golfbanor och är belägen bara tre km från Hestraviken. Vi ordnar hela arrangemanget med boende, middag, frukost och speltid på Isaberg. Isab

Pris fr 1495 SEK
Mjölby
Pris fr 910 SEK
Katrineholm
Pris fr 1850 SEK
Åtvidaberg
Pris fr 1795 SEK
Ödeshög
Pris fr 1650 SEK
Öland
Pris fr 1050 SEK
Vimmerby
Pris fr 1485 SEK
Hok
Pris fr 1995 SEK
Ödeshög
Pris fr 1495 SEK
Bankeryd
Pris fr 2990 SEK
Bankeryd
Pris fr 4111 SEK
Bankeryd
Pris fr 2000 SEK
Söderköping
Pris fr 1585 SEK
Hok
Pris fr 1530 SEK
Nyköping