Landeryds Golfklubb Vesterby

Brokind

Läget är underbart, i en av Östergötlands vackraste delar, med närhet till sjöarna Stora och Lilla Rängen och ett unikt eklandskap inpå knutarna. Avståndet från Landeryd är 17 km.

Hotell
I vår  hotelldel i Herrgårdsbyggnaden kan du uppleva det lite mer exklusiva. 11 dubbelrum och 1 enkelrum med platt-tv och lyxigt badrum. Restaurang och frukostbuffén finner du endast en trappa ner. Avståndet till 1:a tee är ca 150 meter!

Lodger
Hyr in dig i vår underbara flygelbyggnad, ni väljer själva vilken lodge som passar just ert kompisgäng. Vi har två lägenheter som har 8 bäddar i varje. Ett stort kök samt allrum finns att umgås i. När ni vistas hos oss och njuter av boende, golf och god mat så har ni fri tillgång till vår relaxavdelning.


Landeryds Golfklubb Vesterby

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Landeryds Golfklubb Vesterby
Västerby
590 41 Brokind

E-post: vesterby@landerydsgolf.se

Telefonnummer:
013-36 22 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.

Se även... Konferenspaket