Sand Golf Club

Bankeryd

Bo bekvämt på golfbanan i någon utav våra 63 bäddar. Du kan välja på att bo i vårt Golfhotell eller Herrgård. I Golfhotellet har vi moderna dubbelrum med balkong och utsikt över 12:ans fantastiska golfhål. Här sover du i bekväma enkelsängar som lätt kan sättas ihop till dubbelsäng.
Du kan även bo mysigt i vår Herrgård. På varje våningsplan finns det gemensam dusch och wc och kylskåp om du önskar förvara matvaror eller dylikt. På övervåningen finns det även ett samlingsrum med soffa och fåtöljer. Båda byggnaderna ligger i anknytning med klubbhus, restaurang, första tee och range.
I samtliga rum finns tv och trådlös internetuppkoppling och som hotellgäst har du tillgång till klubbhusets faciliteter såsom bastu, gym, relax, loungeavdelning och restaurang.

Läs om våra golfpaket nedan eller på vår webbplats


Sand Golf Club

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Pris fr 2195 SEK
Bankeryd
Pris fr 3190 SEK
Bankeryd
Pris fr 1395 SEK
Bankeryd
Pris fr 1595 SEK
Bankeryd

Sand Golf Club
Tornaryd 2
564 91 Bankeryd

E-post: info@sandgolfclub.se

Telefonnummer:
036-3083XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.

Se även... Konferenspaket