Mauritzbergs Slott & Golf

Vikbolandet, Norrköping

Upptäck det förtrollande Mauritzberg Slott & Golf, en fullständig anläggning som erbjuder unika upplevelser under ett och samma tak. Här väntar en oas med extra guldkant för den som söker njutning i livets finare sidor.

En minnesvärd golfupplevelse
Vår vackra park- och skogsbana bjuder på en unik karaktär på varje hål, tack vare den omväxlande naturen som omger den. Denna lättpromenerade 18-hålsbana växer i popularitet varje år och präglas av sitt mångfasetterade landskap med dammar och vattendrag.

En kunglig natt
Boende på Slottsområdet innebär att du förflyttas till en stilfull och historisk miljö i huvudbyggnaden, kvarnen eller någon av flyglarna. Här finner du sammanlagt 18 dubbelrum med totalt 36 bäddar. Utsikten varierar mellan de förtrollande vyerna över Bråviken och den fridfulla Slottsparken.

Lodgevillan med åtta bäddar, utgör det optimala valet för en grupp vänner som söker en mer privat boendeupplevelse samtidigt som de njuter av samma förstklassiga service som Slottsboende. 

Läs om våra golfpaket nedan eller boka online

Välkommen!


Mauritzbergs Slott & Golf

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Pris fr 1768 SEK
Vikbolandet, Norrköping
Pris fr 2055 SEK
Vikbolandet, Norrköping
Pris fr 2055 SEK
Vikbolandet, Norrköping
Pris fr 2385 SEK
Vikbolandet, Norrköping

Mauritzbergs Slott & Golf
Mauritsbergsvägen 5
61031 Vikbolandet, Norrköping

E-post: service@mauritzberg.se

Telefonnummer:
0125 50 1XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.