Kumla Hotel

Kumla

Välkommen till Kumla Hotell som erbjuder det fantastiska golfpaket. Vi har tillsammans med våra hotellgäster lyft fram det bästa, för att skapa detta paket. För vi vet hur små saker kan göra stor skillnad, för att få en härlig dag på golfbanan. Det är då man kan lyckas med den perfekta driven. Njut av den fantastiska miljön och koppla därefter av i våran Relax. Övernattning och frukost på morgonen. Bättre kan det inte bli!

För oss är helheten det absolut viktigaste. Därför är det viktigt för oss att du trivs lika bra på hotellrummet, som i restaurangen samt med golfen. Vi har prisvärda paketlösningar för alla oavsett önskemål, erfarenhet och förväntningar.

Boka golfpaketen så hjälper vi dig med bokning av banor och ser till att du får en minnesvärd semester, både när det kommer till golfen samt hotellupplevelsen. Hos oss bokar du smidigt och enkelt hela golfpaketet på ett och samma ställe. Boka gärna bord innan din vistelse för att få ut det mesta av din hotellupplevelse.

Så vad väntar du på? Välkommen till att boka en härlig golfweekend hos oss på Kumla Hotell med vårt fantastiska golfpaket.


Kumla Hotel

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Pris fr 1490 SEK
Kumla

Kumla Hotel
Stationsgatan 4
69235 Kumla

E-post: info@kumlahotel.se

Telefonnummer:
019-5790XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.