Boka weekend i Östergötland. Härliga hotellpaket och weekendpaket.

Golfpaket Östergötland. Välj en golfweekend bland vårt rika utbud av hotell med golfpaket. Boka din kommande golfresa med dina vänner redan i dag.

ANLÄGGNINGSNAMN
ORT
Söderköping
|
Åtvidaberg
|
Bo vid golfbanan
Hotell Miskarp
Mjölby - Östergötland
Vare sig du är nybörjare eller har många års erfarenhet erbjuder Miskarp de bästa förutsättningarna. Hotell Miskarp ligger mitt på Mjölby GKs golfbana med endast 25 m från första tee.

Landeryds Golfklubb Vesterby
Brokind - Östergötland
Avståndet till 1:a tee är ca 150 meter! Läget är underbart, i en av Östergötlands vackraste delar, med närhet till sjöarna Stora och Lilla Rängen och ett unikt eklandskap inpå knutarna.

Ombergs Golf Resort
Ödeshög - Östergötland
Golfpaket med känsla. I den vackra naturen vid Vättern kan du njuta av golf du aldrig glömmer. En spännande och vacker bana, en härlig restaurang och bar, samt bekvämt boende i våra fina golfhotell. Vi gör allt för din bästa golfupplevelse!

Söderköpings Brunn
Söderköping - Östergötland
Söderköpings Brunn har anor från 1774, men åren har gått och Varefter åren led så moderniserades givetvis behandlingarna. Idag är Brunnen ett modernt konferens och turisthotell med varje komfort som man kan önska. GOLFWEEKEND Hylingebanan, Sö...

Trädgårdshotellet
Åtvidaberg - Östergötland
I vacker herrgårdsmiljö, med golfbanan inpå knutarna och med Trädgårdshotellets så högklassiga middagsmenyer, upplever man verkligen - Den Allomfattande Njutningen - som boken Golf och Mat så väl beskriver det.

Pris fr 1095 SEK
Mjölby
Pris fr 1495 SEK
Mjölby
Pris fr 1795 SEK
Åtvidaberg
Pris fr 1795 SEK
Ödeshög
Pris fr 1995 SEK
Ödeshög
Pris fr 2000 SEK
Söderköping