Boka weekend i mellersta Sverige. Härliga hotellpaket och weekendpaket.

Aktivitetsbolaget Projectas Konferenspärlor i Värmland
Karlstad - mellersta Sverige
Boka golfpaket för grupper med upplevelser utöver det vanliga. Anlita Projecta - ett eventföretag med enormt kontaktnät i Sverige.

Arenahotellet Uppsala
Uppsala - mellersta Sverige
På Arenahotellet har vi ett riktigt bra golfpaket, som passar det flesta. Bo på Uppsalas största och nyaste hotell, spela upp till 3 golfbanor, hyr vår relaxavdelning och ät gott tillsammans i vår restaurang.

Burvik Golf & Resort
Knutby - mellersta Sverige
Ca 100 m till 1:a tee. Boende i golfstugor utrustade för 4 personer, 2 sovrum med 2 separata sängar i vardera, allrum med matplats, tv, soffa och fullt utrustat kök

Hennickehammars Herrgård
Filipstad - mellersta Sverige
Här finns chansen att kombinera golf på Saxå - en av Sveriges vackraste golfbanor - med en vistelse på en äkta Värmländsk Herrgård. God mat, trevliga rum och underbar miljö.

Johannesberg Golf
Rimbo - mellersta Sverige
I härlig roslagsmiljö ligger vår anläggning ca 10 min Rimbo efter väg77. Här väljer Ni att bo på anläggningen i vårt golfhotell eller om Ni önskar så bokar vi in Er på Johannesberg Slott.

Orresta Golf & Konferens
Västerås - mellersta Sverige
Våra populära golfpaket inkluderar logi, middag i restaurangen samt greenfee. Här på Orresta finns både restaurang, hotell och konferensanläggning – knappt 100 meter från första tee.

Strand Golf Resort
Eskilstuna - mellersta Sverige
Här kan du varva ner, njuta av lugnet och andas ren luft. Den friska lantliga atmosfären gör själen gott. På Strand Golf kan du koppla av i lugn och ro vid Mälarens Strand. Prova vår meny, ta en fika, spela golf, testa någon av våra golfpaket eller bara u

Sundbyholms Slott & Konferenshotell
Eskilstuna - mellersta Sverige
I Sundbyholms Slotts golfpaket bor man i dubbelrum eller enkelrum med bra standard. Trerätters slottmiddag och green fee till Torshälla eller Strängnäs golfbana ingår, liksom frukostbuffé i slottsvalven.

Sätra Brunn Hälsobrunn
Sala - mellersta Sverige
Sätra Brunn samarbetar med Sala GK som har en fin 18- hålsbana. Logi middag och frukost samt entré till spa ingår samt Greenfee.

Tortuna Golfklubb
Västerås - mellersta Sverige
Välkommen till Tortuna golfklubb Här möts du av en utmanade golfbana för alla golfare. De första nio hålen avnjuter du i skogen och ger dig sedan ut på fälten för att avgöra din runda. Banan är belägen i ett naturskönt områd...

Örbyhus Golfklubb
Örbyhus - mellersta Sverige
Här på Örbyhus GK kan du boka golfpaket på en utmanande bana. Banan är vackert belägen i området runt Örbyhus slott i Tierps kommun. Denna spännande skogs- och parkbana med sina 11 vattenhål ger dig som kan kombinera djärvhet och taktik en fördel.