Burvik Golf & Resort

Knutby

Golfpaket med extra mycket golf!
Bo bekvämt i någon av våra trevliga golfstugor, en wedge från 1:a tee. Vi serverar frukost, lunch och middag i vår restaurang eller så fixar du maten själv, våra stugor är fullt utrustade för självhushåll. I år har vi laddat våra golfpaket med extra mycket golf. Välkommen till bekväma golfdagar i Burvik. I år kan vi även erbjuda transporter till och från Arlanda, Uppsala eller Stockholm.

Vi har flera olika specialpaket med exempelvis golftävlingar, långhelger och en båttur till Åland med Eckerölinjen. Klicka här så kommer du direkt till våra golfpaket.

Spela så mycket golf du orkar – alla våra golfpaket innehåller heldagsgreenfee.

Vi har tre olika golfstugor i olika storlekar. Alla har allrum med TV och bäddsoffa, matplats och kök för självhushåll samt wc/dusch. I köken finns spis med ugn och mikrovågsugn, kaffe-bryggare med filter. Kylskåp med frysfack. Alla stugor har direkt utgång till altan och gemensamma gräsytor med sittplatser och grillar.

Välkommen till Burvik – oasen i Uppland med Roslagstraktens bästa golfbana.


Burvik Golf & Resort

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Pris fr 950 SEK
Knutby

Burvik Golf & Resort
Burvik
74012 Knutby

E-post: info@burvik.se

Telefonnummer:
0174-430XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.