Ombergs Golf Resort

Ödeshög

Golfpaket i härlig miljö

Här spelar du på en av landets bästa golfbanor med storslagna vyer över Vättern! En spännande och en otroligt vacker bana med Vättern och Ombergs mystik och kultur i din närhet. Med personlig service och omtanke gör vi på Ombergs Golf Resort allt för att ge dig Sveriges bästa golfupplevelse!

Du bor i dom moderna golfhotellen med totalt 190 bäddar (95 dubbelrum) som ligger alldeles i anslutning till golfbanan och restaurangen. Hotellet har dessutom en avkopplande relaxavdelning med bastu, bar och bubbelpool som kan bokas mot ett tillägg 100:-/person och timme.

Golf Digest har rankat Sveriges 50 bästa Golf Banor i Sverige. Vi klättrar sakta men säkert uppåt på denna lista. Nu ligger vi på 15:e plats i Sverige. Vi är stolta för denna ranking och arbetet fortskrider för att få en ännu bättre bana till säsongen.

Läs om våra golfpaket nedan eller boka online via vår hemsida


Ombergs Golf Resort

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Pris fr 1995 SEK
Ödeshög

Ombergs Golf Resort
Stora Lund
599 93 Ödeshög

E-post: info@ombergsgolfresort.se

Telefonnummer:
0144 - 121 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.