Skyrup Golf & Hotell

Skyrup

På en av Skånes vackraste golfbanor, med greener i toppklass, hittar du hotellet med anor från 1400-talet. Miljön är precis den idyll som man kan tänka sig med vacker natur och enastående utsikt över både golfbanan och Finjasön. Hela atmosfären är fylld av sitt skånska lugn. Hotellet har totalt 78 bäddar och en restaurang som ligger i en vacker 1700-tals byggnad. Unna dig något speciellt och njut av bra golf, hemlagad mat, bra boende, en bit svensk historia och vacker natur!
Vi har tre olika rumskategorier på vårt hotell (Guld+, Guld och Silver). Utöver det kan man även hyra Golfhuset och Lodger.

Läs om våra golfpaket nedan eller på vår webbplats


Skyrup Golf & Hotell

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Skyrup Golf & Hotell
Herrgårdsvägen 35
282 95 Skyrup

E-post: info@skyrupsgk.se

Telefonnummer:
0451-531 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.

Se även... Konferenspaket