Landeryds Golfklubb Vesterby

Linköping

Läget är underbart, i en av Östergötlands vackraste delar, med närhet till sjöarna Stora och Lilla Rängen och ett unikt eklandskap inpå knutarna. Avståndet från Landeryd är 17 km.

Landeryd
Välkommen till våra hotellrum på Landeryd, precis intill Masters och Classic! Vi har 10 stycken välutrustade dubbelrum med hotellstandard i vår tillbyggnad med en härlig utsikt mot Classic. Alla har uteplats samt kyl, micro och vattenkokare. Under golfsäsongen bokar du något av våra fina golfpaket, eller endast logi övrig tid på året.

På Landeryd har vi två banor Masters & Classic.
Masters är en varierande bana med mästerskaps-längd. Den har stått värd för så väl Nordea Masters som PGA mästerskapen.
Classic lockar alla golfare som uppskattar precision, spelstrategi och som inte kräver långa hål men det betyder inte att banan är lättare.

Vesterby
Ca 25 minuter från E4, i riktning mot Kisa/Vimmerby på Rv 34 hittar du denna lantliga idyll med fina möjligheter till avkoppling, träning och härliga middagar i glada vänners lag i vår mycket uppskattade restaurang. Vi erbjuder både ombonade hotellrum i huvudbyggnaden och i vårt nya hotellannex från 2020 samt i vår enklare gästlänga där man delar på duschar och toaletter i korridoren. Vi har även 2 lägenheter med 8 sängplatser i varje lodge.

Vesterby Links en linksliknade bana i det östgötska eklandskapet som får tankarna till de brittiska öarna och dess linksbanor.
Adressen till Vesterby är: Vesterby Gård, 590 41 Brokind

Mellan Landeryd och Vestrby är det ca 20 minuters bilfärd

Till vår hemsida: www.landeryd.se
Mailadress: vesterby@landeryd.se

Boka på:
013-36 22 XX

Landeryds Golfklubb Vesterby
Bogestad Gård
585 93 Linköping

E-post: vesterby@landerydsgolf.se

Telefonnummer:
013-36 22 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.

Se även... Konferenspaket