Boka weekend i Bohuslän. Härliga hotellpaket och weekendpaket.

Golfpaket Bohuslän. Välj en golfweekend bland vårt rika utbud av hotell med golfpaket. Boka din kommande golfresa med dina vänner redan i dag.

ANLÄGGNINGSNAMN
ORT
Hunnebostrand
|
Bo vid golfbanan
Grebbestad
|
Fiskebäckskil, västkusten
|
Sotenäs Golfklubb
Hunnebostrand - Bohuslän
Bo på banan Vårt  hotell invigdes i maj 2017 och ligger i direkt anslutning till banan. Hotellet består av 17 rum, varav en svit, ett konferensrum och en gemensam bastu. Alla rummen har egen balkong, och TV. Golf på Sotenäset – så mycket mer &au...

Tofta Herrgård
Lycke - Bohuslän
Tofta Herrgård ligger naturskönt beläget på Västkusten – nära havet mellan Marstrand och Kungälv, med den unika skärgården i Bohuslän runt knuten. Med endast en kort resa från Göteborg är detta det perfekta valet för dig som söker en paus från vardagen. I samarbete med Lycke golfbana, som omkransar herrgården, erbjuder vi ett golfpaket till dig som uppskattar det lilla extra i livet.”

Sankt Jörgen Park
Göteborg - Bohuslän
Gataway Golf Få ett komplett golfpaket innehållande en utmanande 18-hålsbana och en tre-rätters supé på kvällen. Vår vackra parkbana är endast ett stenkast från hotellet. Utöver själva 18-hålsbanan består golfanlä...

TanumStrand
Grebbestad - Bohuslän
Här på TanumStrand, strax söder om Grebbestad i Bohuslän, kan du välja mellan spel på Mjölkeröd, Fjällbacka, Dynekilen, Sotenäs eller Torreby Golfbanor. Efter golfrundan kan du ta ett svalkande dopp med bastu, boka en golfmassage och avsluta..

Gullmarsstrand Hotell & Konferens
Fiskebäckskil, västkusten - Bohuslän
Skaftö Golfklubb är en skön utmaning för golfaren. En artonhålsbana som slingrar sig mellan bohuslänsk granit, överraskar bakom varje hörn och bjuder på en härlig utsikt över havet.

Pris fr 1375 SEK
Grebbestad
Pris fr 1950 SEK
Göteborg
Pris fr 1190 SEK
Hunnebostrand