Boka golfweekend, golfpaket på Österlen.

Golfpaket Österlen. Välj en golfweekend bland vårt utbud av golfpaket på Österlen. Boka din kommande golfresa med dina vänner redan i dag.
På Österlen finns många prisvärda golfpaket med möjlighet till golfspel hela året. Oftast innehåller ett golfpaket övernattning, greenfee samt frukost, men kan även innehålla middagar m.m.
Den gynnsamma årstiden på Österlen innebär att många golfbanor har ordinarie greener hela året.
I listan nedan finns boende som passar de som önskar bo centralt eller mer på landet, men även för de som önskar bo vid golfbanan.

ANLÄGGNINGSNAMN
ORT
Kristianstad
|
Simrishamn
|
Tomelilla
|
Bo vid golfbanan Bo vid golfbanan
Färlöv
|
Bo vid golfbanan Bo vid golfbanan
Löderup
|
Quality Hotel Grand
Kristianstad - Österlen
Utmana dig själv, kollegan eller familjen med ett härligt golfpaket med spel på Skepparslövs GK eller Kristianstad GK.

Hotel Svea
Simrishamn - Österlen
Österlen har blivit något av ett eldorado för golfspelare. Med Golfpaket från Hotel Svea hittar du flera fina banor inom en halvtimma, där du i princip kan spela året runt.

Tomelilla Golfhotell
Tomelilla - Österlen
Tomelilla Golfklubb ligger mitt i den böljande Österlenska naturen. Klubbhuset har magnifik utsikt över hela banan. Tomelilla Golf erbjuder dig en fantastisk 18-hålsbana som är en öppen parkbana i en omväxlande natur. Läs om våra golfpaket
Bo vid golfbanan Bo vid golfbanan

Läs mer


Åhus Resort
Åhus - Österlen
”ropen de skalla -enkelrum åt alla” ÅHUS RESORT består av 20 hotellvillor belägna vid havet på den milslånga sandstranden i Åhus. Boka golfpaket på våra fantastiska golfbanor i Åhus. Ni bor i våra exklusiva golfvillor med plats för 4-5 eller 4-6 personer. Vi har förbokade starttider

Hotel Kockska Gården
Simrishamn - Österlen
PLAY & STAY - Golfpaket på Österlen. 8 minuter med bil. Längre tid tar det inte för att ta sig från vårt hotell mitt i Simrishamn till två av Sveriges bästa golfbanor. Spela mästerskapsbanan Djupadal och klassikern Lilla Vik.

Araslöv Golf & Resort
Färlöv - Österlen
I vårt golfpaket bor du på banan i vårt hotell med utsikt över Södra banan och Araslövssjön. På kvällen ingår en trerätters ”fine dining” trerätters middag som är utöver det vanliga. Golfen spelar du på någon av våra två 18-hålsbanor.
Bo vid golfbanan Bo vid golfbanan

Läs mer


Örums Nygård
Löderup - Österlen
Golfpaket - Beläget mitt mellan Ystad, Simrishamn och Tomelilla blir vi en naturlig utgångspunkt för din golfvistelse på Österlen då ni får lika nära till alla omgivande golfbanor. I vår spa-avdelning ger ni era ömmande muskler förnyade krafter inför näst

Pris fr 1995 SEK
Simrishamn
Pris fr 2750 SEK
Åhus
Pris fr 1300 SEK
Åhus
Pris fr 1750 SEK
Åhus
Pris fr 1995 SEK
Simrishamn
Pris fr 1000 SEK
Åhus
Pris fr 995 SEK
Kristianstad
Pris fr 1145 SEK
Tomelilla
Pris fr 1395 SEK
Tomelilla
Pris fr 990 SEK
Löderup
Pris fr 1445 SEK
Tomelilla