Trosa Stadshotell & Spa

Trosa

Välkommen till två fina golfbanor i Sörmland. Välj att spela på en kombinerad park- och skogsbana Åda Golf & Country Club eller Trosa GK, en omväxlande seasidebana. Båda banorna har 18 hål
Trosa Stadshotell erbjuder golfpaket med spa, tvårättersmeny och utvalda viner till. Logi i personligt inredda rum och frukostbuffé.  Koppla av efter golfen på vår uteservering eller i spa.
Hotellet har 44 rum och 70 bäddar. Personligt inredda rum med fri wi-fi och smart-TV.
Koppla av i spa med härliga behandlingar eller i relaxavdelningen med varm källa, aromarum, torr- och ångbastu. Här finns också träningsrum, spalounge med bar samt butik för kroppsvård och skönhet.  Våra hotellrum har renoverats under de senaste åren. Det finns luftrenare i elva av rummen för att hjälpa personer som har luftrörsproblem. Alla rum har fri wi-fi och smart-TV med Internetaccess.


Trosa Stadshotell & Spa

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Trosa Stadshotell & Spa
Västra Långgatan 19
619 35 Trosa

E-post: info@trosastadshotell.se

Telefonnummer:
0156-170XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.