Quality Hotel Grand

Kristianstad

Utmana dig själv, kollegan eller familjen med en kul golfrunda på Skepparslövs GK eller Kristianstad GK.

Skepparslövs Golfklubb är en 18-håls park och skogsbana vackert belägen på Nävlingeåsens sluttning mot Kristianstad. Många av banans hål kantas av stengärden, gamla ekar och en milsvid utsikt. Hotellet ligger endast 15 minuter med bil från Skepparslövs GK. Starttid och greenfee voucher stämmer du av med receptionen på hotellet. Pris från 795 sek per person i dubbelrum

Kristianstad Golfklubb hittar ni också på bekvämt avstånd från hotellet, cirka 20 min med bil, och erbjuder en naturnära och vacker 36 håls bana. Starttid och greenfee voucher stämmer du av med receptionen på hotellet. Pris från 995 sek per person i dubbelrum

Efter en kul golfrunda är ni välkomna tillbaka till hotellet där det finns tid och plats för avkoppling. Smaka på en god middag i Grand Bar och Matsal, unna dig en drink i baren eller varför inte fortsätta tävlingsandan med en omgång Shuffleboard! Oavsett vad ni hittar på landar ni i mjuka sängar eferåt och vaknar upp till en vår populära frukostbuffé med ett stort urval av ekologiska produkter och hemmagjorda våfflor.

Varmt välkomna!


Quality Hotel Grand - Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Pris fr 995 SEK
Kristianstad

Quality Hotel Grand
Västra Storgatan 15
291 21 Kristianstad

E-post: q.grand.kristianstad@choice.se

Telefonnummer:
044-28 48 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.