Destination Apelviken

Varberg

En gång för länge sedan var Apelviken bara en havsvik vid Kattegatts strand. När tåget kom för drygt ett sekel sedan kom badgästerna. Och sen började folk ta med sig tält och sova över.

På den vägen är det. Från spontan tältplats till Destination Apelviken, Varbergs bästa camping, pool, massor av aktiviteter, två restauranger och hotell. Bland annat. Öppet året runt - för ett välmående man bär med sig långt efter att semestern är slut.

Golfpaket
För dig som kan spela golf mitt i veckan har vi slagit ihop boende med greenfee till både Varberg GK Västra och Varberg GK Östra. En till vardera.

Västra Banan är en riktigt häftig 'seasidebana', med många vattenhinder och stora ondulerade greener. När det blåser är det en riktig utmaning att hålla ihop spelet och komma in med ett gott resultat. Östra banan är en vacker, lätt kuperad skogs- och parkbana vid den trolska Grimsjön.

Våra golfpaket kan bokas söndag - torsdag.

Camping, 2 p, fr. 2630 kr < boka här >
Hotell, 2 p, fr. 3600 kr < boka här >
Hotell, 4 p, fr. 5990 kr < boka här >

Boka på:
0340-6413XX

Destination Apelviken
Sanatorievägen 4
432 53 Varberg

E-post: info@apelviken.se

Telefonnummer:
0340-6413XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.