Quality Hotel Sundsvall

Sundsvall

Välkommen till Sundsvall på en härlig golfupplevelse! Med tre golfbanor i underbara miljöer är Sundsvall perfekt för den golfintresserade. Timrå Golfklubb är Europas nordligaste seasidebana vid Indalsälvens delta, endast cirka 15 minuters bilfärd norr om Sundsvall. Sundsvalls Golfklubb är en relativt kuperad parkbana med två vattenhinder och två sidovattenhinder och är belägen cirka 10 minuter med bil söder om Sundsvall. Öjestrands Golfklubb, två mil söder om Sundsvall är en bana för den naturälskande människan och den som söker spänning på varje enskilt hål.

Efter en dag på golfbanan är det skönt med avkoppling. Passa på att njuta av en god middag i vår lobbybar q.bar, unna dig en drink i baren eller varför inte fortsätta tävlingsandan med en omgång Shuffleboard! Oavsett vad ni hittar på landar ni sedan bekvämt i våra sköna hotellsängar. Hos oss på Quality Hotel Sundsvall bor du en stenkast från den vackra stadskärnan som stoltserar med vackra byggnader från sekelskiftet. Passa på att strosa längs Selångersån och njuta av en glass vid åkanten i skön kvällssol.

Boka ett golfpaket hos oss från 1600 kr för 2 personer i dubbelrum per natt! Du får din greenfeevoucher i vår reception.

Läs mer om de olika golfbanorna nedan.

Sundsvalls GK     Parkbana     http://sundsvallsgolfklubb.se/
Öjestrand GC      Skogsbana   https://ojestrandgc.se/
Timrå GK             Seesidebana https://www.timragk.se/


Quality Hotel Sundsvall

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Pris fr 800 SEK
Sundsvall

Quality Hotel Sundsvall
Esplanaden 29
852 36 Sundsvall

E-post: q.sundsvall@choice.se

Telefonnummer:
060-16 00 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.