Bandholm Hotel

Bandholm - Danmark

Bandholm Hotel – Et dejligt sted at være

Herskabelige Bandholm Hotel, som ligger på nordkysten af Lolland, blev bygget i 1886 og er nyrenoveret i den oprindelige Engelske Palæstil. Hotellet ligger lige ved siden af Knuthenborg Safaripark og kun 20 minutters kørsel fra Rødby-Puttgarden færgen og fra Lalandia. Med stranden og havnen som naboer er Bandholm Hotel det perfekte sted for overnatning. Der er mulighed for afslapning, badning, sejlads, roning mv. Nyd en af vores dejlige opholdspakker.

Golfophold med mad og vin

Når solen skinner og I trænger til en lille weekend, hvor I kan komme ud og svinge golfkøllen på nye baner, så står Bandholm Hotel til rådighed. Der er flere forskellige muligheder i området, hvad enten I er til skov eller sø.

Boka på:
+45 5475 54XX

Bandholm Hotel
Havnegade 37
4941 Bandholm - Danmark

E-post: info@bandholmhotel.dk

Telefonnummer:
+45 5475 54XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.