Elisefarm

Höör

Sveriges Bästa Golfpaket!

Golf Digest har rankat Elisefarm som Sveriges Bästa Golfpaket i kategorin "Drömliv på 1:a tee".

Hos oss bor du mitt på banan i herrgårdsmiljö, ett stenkast från första tee. Ställ bilen och njut av bra golf, god mat och bo över i en avkopplande miljö - På Elisefarm finns allt samlat på ett ställe!
 
Vi har 22 dubbelrum med totalt 50 bäddar med hotellstandard som motsvarar 4 stjärnor. Rummen finns i på gården befintliga byggnader, mitt på golfbanan; Herrgården, Stallet & Annexet.
 
Restaurangen är öppen året om och vi följer säsongens skiftningar och arbetar gärna med lokala råvaror. Elisefarm är medlem i Skånska Matupplevelser som är ett nätverk av krogar i Skåne som alla har en hög ambitionsnivå och som vill att måltiden ska vara en upplevelse för våra gäster.
 
Nu kan vi även erbjuda våra gäster att boka in sig på vårt lilla relax och ute-spa som ligger i anslutning till Herrgården. Här kan du bada bastu, simma i poolen eller prova vår uthomhusjacuzzi.
 
Hör gärna av dig om ni är en grupp eller om ni vill ha ett skräddarsytt paket - här kan vi ordna med det mesta!

Elisefarm

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Pris fr 1495 SEK
Höör

Elisefarm
Elisefarm Golf Club
243 96 Höör

E-post: info@elisefarm.se

Telefonnummer:
0413-330XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.