LinksGolf Öland

Öland

På LinksGolf Öland bor du på banan och behöver inte tänka på transporter.

LinksGolf Öland är unik och bland de häftigaste golfbanorna i Sverige. Den är den vildaste. Pierre Fulke har lagt ut 18 hål som är en harmonisk blandning av strategi och skönhet. Vikten av estetik upplevs var än man är på banan. Hålen är rätt utlagda och hindren strategiskt placerade och banan är lätt och skön att gå. Det är läckert när man går 10 steg och står på nästa tee och får mer tid att njuta av fantastiska vyer.

LinksGolf Öland är en riktig linksbana som exempelvis Lundin, Leven eller Scotscraig. Ligger du 100 meter från green på en ”vanlig” bana kan du bara slå en klubba. På en linksbana kan du slå fem olika klubbor och du kan slå dem på flera olika sätt.


LinksGolf Öland - Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Fr 1650 SEK
Öland
Samarbetande golfklubbar: LinksGolf Öland

LinksGolf Öland
Golfvägen 1
386 63 Öland

E-post: info@linksgolfoland.se

Telefonnummer:
0485-665 9XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen gör direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod:
Skriv siffran tio i fältet. *

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.