Ombergs Golf Resort

Ödeshög

Golfpaket i härlig miljö

Här spelar du på en av landets bästa golfbanor med storslagna vyer över Vättern! En spännande och en otroligt vacker bana med Vättern och Ombergs mystik och kultur i din närhet. Med personlig service och omtanke gör vi på Ombergs Golf Resort allt för att ge dig Sveriges bästa golfupplevelse!

Du bor i dom moderna golfhotellen med totalt 122 bäddar som ligger alldeles i anslutning till golfbanan och restaurangen. Hotellet har dessutom en avkopplande relaxavdelning med bastu, bar och bubbelpool som kan bokas mot ett tillägg 100:-/person och timme.

Golf Digest har rankat Sveriges 50 bästa Golf Banor i Sverige. Vi klättrar sakta men säkert uppåt på denna lista. Nu ligger vi på 15:e plats i Sverige. Vi är stolta för denna ranking och arbetet fortskrider för att få en ännu bättre bana till säsongen 2017.

Pris fr 1795 SEK
Ödeshög
Pris fr 1995 SEK
Ödeshög

Ombergs Golf Resort
Stora Lund
599 93 Ödeshög

E-post: info@ombergsgolfresort.se

Telefonnummer:
0144 - 121 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod:
Skriv siffran tio i fältet. *

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.