Strand Golf Resort

Eskilstuna

Strands golfpaket erbjuder en charmerande och utmanande golfbana av rustik känsla, en avkopplande hotellnatt som följs av frukost och en välkomponerad middag bestående av tre rätter som serveras i vår restaurang som präglas av en lantlig och historisk känsla.

Golfbanan med 18 hål och par 71 tilltalar både golfare med lägre eller högre handikapp. Banan innehåller naturliga och konstgjorda vattenhinder, upphöjda utslag och noggrant placerade sand och gräsbunkrar. Strand ger möjlighet att spela från vit, gul, röd eller orange tee.

Hotellet var ursprungligen ladugårdsbyggnad på Strand. År 2005 startade renoveringen och byggnaden förvandlades till restaurang, konferens och ett hotell med 54 bäddar. Byggnadens synliga bjälkar tillsammans med den rustika inredningen skapar en mysig och avslappnad atmosfär. Vårt köksteam använder lokala och säsongsbetonade råvaror och serverar fantastiska måltider från vårt öppna kök. Vår vänliga personal är här för att ta hand om dig och se till att du har det bra. Välkommen till Strand!

www.strandgolf.se

info@strandgolf.se


Boka på:
016-39 51 XX
Samarbetande golfklubbar: Strands GK

Strand Golf Resort
Strand Gård
635 05 Eskilstuna

E-post: info@strandgolf.se

Telefonnummer:
016-39 51 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod:
Skriv siffran tio i fältet. *

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.