Hotel Vidöstern

Värnamo

Vi ligger centralt beläget mellan fyra bra golfbanor, vilket innebär att vi är det självklara valet om du vill få ut maximalt med spel på din golfresa.

Det finns även möjlighet att spela Pay and Play så här finns något för alla.

Hotell Vidöstern i Värnamo ligger precis vid knutpunkten E4:an och väg 27. Det är lätt för många att ta sig till oss och vi har nära till mycket.

Golfpaket
I våra golfpaket Du kan med fördel boka något av våra golfpaket där övernattning, frukost och greenfee ingår. Vi hjälper dig att boka starttider, golfbil och annat du kan tänkas vilja ha hjälp med. Bokar du dessutom boende och paket på vardagarna ingår middag på kvällen. Läs mer på vår hemsida.  
Välkomna!

 

Samarbetande golfklubbar: Värnamo GK, Götaströms GK, Lagans GK

Hotel Vidöstern
Refugen 1
331 44 Värnamo

E-post: info@hotelvidostern.se

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen gör direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod:
Skriv siffran tio i fältet. *

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.

Se även... Konferenspaket