Hotel Vidöstern

Värnamo

PAKETERBJUDANDE GOLF

LAGAN | VÄRNAMO | GÖTASTRÖM | ISABERG

Vi ligger centralt beläget mellan fyra riktigt bra golfbanor, vilket innebär att vi är det självklara valet om du vill få ut maximalt med spel på din golfresa.

På en av banorna kan man även spela Pay and Play. Golf för alla helt enkelt! Hotell Vidöstern i Värnamo ligger precis vid knutpunkten E4:an och väg 27. Det är lätt för många att ta sig till oss och vi har nära till mycket.

Golfpaket
Du kan med fördel boka något av våra golfpaket där övernattning, frukost och greenfee ingår. Vi hjälper dig att boka starttider, taxi och annat du kan tänkas vilja ha hjälp med. För att göra din vistelse hos så bekymmersfri som möjligt rekommenderar vi att du bokar paket inklusive middag. Du säger bara vilken tid och vi kommer servera dig en två-rätters middag i vår restaurang inklusive vatten, sallad, bröd och kaffe.

Samarbetande golfklubbar: Värnamo GK, Götaströms GK, Lagans GK

Hotel Vidöstern
Refugen 1
331 44 Värnamo

E-post: info@hotelvidostern.se

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod:
Skriv siffran tio i fältet. *

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.

Se även... Konferenspaket