Ålands Turist & Konferens AB

MARIEHAMN, Åland

Golf-Åland All in One
Vi skräddarsyr och bokar golfpaket för små och stora sällskap. Oavsett om ditt sällskap består av en 4-boll som vill "smaka på" Golf-Åland eller en grupp viktiga kunder som skall bjudas på ett golfevent utöver det vanliga, står vi till tjänst med att boka det optimala Ålandspaketet för dig och dina medresenärer!
Utförlig beskrivning här

Företagsgolf
Det nedanstående företagspaketet erbjuder vi till de svenska företag och organisationer som vill bjuda in sina kunder och samarbetspartners på ett golfevent utöver det vanliga.
Utförlig beskrivning här

Grönt kort på Åland
Paket omfattande valfri båtresa Sverige-Åland-Sverige, fem dagars nybörjarkurs hos Ålands Golfklubb i Kastelholm samt hotellövernattning inklusive frukost från måndag till fredag.
Utförlig beskrivning här


Boka på:
00358 18 153XX

Ålands Turist & Konferens AB
Strandgatan 31
AX-22100 MARIEHAMN, Åland

E-post: info@turist-konferens.aland.fi

Telefonnummer:
00358 18 153XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod:
Skriv siffran tio i fältet. *

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.