Arenahotellet Uppsala

Uppsala

Spela golf i Uppsala tillsammans med Arenahotellet, Grönlunds GK, Johannesberg GK och Vassunda GK under 2019!

På Arenahotellet har vi ett riktigt bra golfpaket, som passar det flesta. Bo på Uppsalas största och nyaste hotell, spela upp till 3 golfbanor, hyr vår relaxavdelning och ät gott tillsammans i vår restaurang.

Grönlunds Golfklubb
Grönlund GK:s 18-hålsbana är en kuperad park- och skogsbana med lagom mycket vatten som på ett tilltalande sätt slingrar sig genom ett böljande uppländskt landskap. Banan har par 71 med grästees på samtliga utslagsplatser.

Vassunda Golfklubb
Vassunda golfbana är anlagd på Smedby Gård två mil söder om Uppsala och fem mil norr om Stockholm i ett naturskönt, rofyllt landskap fyllt av historia. Det betyder golf i en garanterat lugn miljö.

Johannesberg Golf
Johannesberg Golf är belägget på Johannesberg Säteris marker. I början av 1990 talet fick Donald Steel, välkänd brittisk banarkitekt uppdraget att skapa en attraktiv golfbana på Johannesberg. Banan är av tävlingskaraktär.


Boka på:
018-3500XX
Samarbetande golfklubbar: Grönlund GK, Johannesberg GK, Vassunda GK

Arenahotellet Uppsala
Tennisvägen
754 60 Uppsala

E-post: tony.kaas@arenahotellet.se

Telefonnummer:
018-3500XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen gör direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod:
Skriv siffran tio i fältet. *

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.