Nötesjö - Smakfulla Möten

Svedala

Vi har det svenska golfparadiset runt hörnet!

Skåne är en av Europas golfbanetätaste regioner. Inom en timme kan du nå 70-80 banor med bil och runt knuten har vi banor som står värd för internationella stortävlingar.

Inom ca 20 minuter når du både PGA Sweden National och Bokskogens golfbanor och på ytterligare 20 minuter kommer du till Barsebäcks Golf & Country Club. PGA National är dessutom en så unik bana att den näst närmaste PGA-banan ligger ca en timme från Barcelona... PGA Sweden National stod värd för Nordea Master 2014 och 2015.

I våra golfpaket har vi ett stort utbud av trevliga och välskötta banor i närheten och om du har önskemål om fler alternativ, hjälper vi gärna till att göra din golfresa minnesvärd.


Boka på:
040-48 38 XX

Nötesjö - Smakfulla Möten
Nötesjövägen 128
233 91 Svedala

E-post: info@notesjo.se

Telefonnummer:
040-48 38 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod:
Skriv siffran tio i fältet. *

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.